Menu

Giver dit budskab værdi

Pressemeddelelser med interessevækkende indhold. Nyhedsbreve med inspiration. Portrættet, der bevæger dig. Præsentation af et produkt. Vejledning. En levende fortælling.

Ønsker du, at dine kunder eller læsere skal kende din historie, få øje på din virksomhed eller vide, hvad der sker i din organisation? Har du brug for at kommunikere klart?

Så kan du med fordel vælge mig, Lone Lærke Krog, som din rådgiver eller skribent.

Jeg er professionel formidler, journalist og tekstforfatter – og jeg driver virksomheden ”Lone Lærke”.

Jeg har gennemført et diplom enkeltfag i ”Digitale fortællinger til mobile platforme” ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (efterår/vinter 2019).

Hop eventuelt ind og se mine referencer.

Min baggrund

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet på Thisted Dagblad samt Nordjyske Medier i to årtier. I det job har jeg skrevet om alt fra landbrug og erhverv til retssager, skoler og politik. Og jeg har lavet en del reportager til tv-stationen 24Nordjyske.

Jeg brænder for de positive og inspirerende fortællinger om mennesker og deres virke.

Jeg har været freelancer tidligere. Dengang i 1980’erne og 1990’erne var mit vigtigste arbejdsfelt at skrive guidebøger for Politikens Forlag. Turen går til Bulgarien, Turen går til Prag, Tjekkiet og Slovakiet er titler, som jeg har været ansvarlig eller medansvarlig for.

Jeg ejer en landejendom ved Stenbjerg Plantage i kanten af Nationalpark Thy, hvor jeg har et sheltercamp for ryttere og friluftsfolk.

Jeg har erfaring med fundraising og projektstyring, idet jeg var tovholder for projekt Rideruten Thy (indviet 2014).

banner

Vi har mange referencer og har bl.a. skabt værdi for nedenstående firmaer og organisationer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev